fbpx

Professionel klejnsmed i Odense & resten af Fyn

Har du brug for hjælp til klejnsmed opgaver i Odense, Bogense, Søndersø, Otterup og resten af Fyn?
Vi klarer alle former for klejnsmed opgaver, hvad end du mangler stel til et nyt spisebord, stålhegn, reparation af din trailer eller noget helt fjerde.
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogle særlige krav og ønsker til dit kommende projekt.

Din klejnsmed på Fyn

Som klejnsmed på Fyn nyder vi de specielle opgaver, hvor vi bliver faglig udfordret og særligt, at vi kan hjælpe vores kunder med at få en tanke ført ud i livet.
Vi sætter en ære i at have en tæt dialog med kunden både før, under og efter klejnsmed opgaven. På den måde sikres en høj kvalitet og en kundetilfredshed, der er helt i top. Hos Hovendals er vi nemlig fastbesluttet på, at opgaven først er færdig, når kunden er helt tilfreds – det mener vi, er den eneste måde at afslutte et projekt på. 

Foruden opgaver inden for klejnsmed på Fyn arbejder vi også med byg og montage, fliserens og ejendomsservice, og du kan derfor altid kombinere dine opgaver, så vi kan løse flere af dine opgaver i samme omgang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din klejnsmed opgave

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en af dine klejnsmed opgaver? så er du velkommen til at kontakte os på 21 79 83 15 eller send os en mail på mail@hovendals.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Scroll to Top

Bliv ringet op?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.