fbpx

Komposithegn

Vedligeholdelsesfrit / komposithegn er blevet en utrolig populær løsning hos de danske husejere. Den stigende popularitet skyldes uden tvivl, at et hegn i komposit er vedligeholdelsesfrit, hvilket tiltrækker de fleste. Det eneste man skal, er at vaske hegnet ned en gang i mellem. Når man vasker hegnet ned, forbliver det pænt. Man slipper altså for at stå og male sit træhegn år efter år.

Komposithegnet har med dets struktur et udtryk af at være rigtigt træ i mørke farver, hvilket får det til at fremstå som et naturligt træhegn.

341048375_888661558881415_825599659889224186_n

Komposithegn efter dine mål

Hos Hovendals laver vi alle vores komposithegn på mål, til kunder i Odense, Otterup, Søndersø, Bogense og resten af Fyn.

Helt lavpraktisk betyder det, at vi kommer ud til dig, måler op til hegnet, hvorefter vi laver hegnet på vores værksted. Du er derfor sikret, at hegnet er 100% designet efter din haves mål samt dine ønsker til hegnet. Når hegnet er færdigt, kommer vi ud og monterer det på adressen, så du hurtigt kan nyde godt af dit nye hegn. Kontakt os og få en skarp pris på dit nye komposithegn inkl. montering.

Herunder har vi samlet et udpluk af de komposithegn vi har lavet. Designet varierer efter kundens ønske, så det passer til deres stil og drømme til et hegn i komposit.

Hvad er et komposithegn?

Vi bliver tit spurgt om, hvad et komposithegn egentlig består af nu, hvor det er vedligeholdelsesfrit. Og svaret et ganske enkelt: genanvendt plastik og træ, som sammensættes med bindemiddel. Et hegn af komposit er altså et miljørigtigt produkt, som du uden dårlig samvittighed kan sætte op i din have.

Med det øget fokus på miljøet og bæredygtighed er kompositløsninger blevet ekstra populære. Men er hegnet ikke lavet ordenligt, kan det hurtigt se sjusket og rodet ud. Det er derfor pengene værd at få hjælp til at lave et professionelt komposithegn, så du kan nyde synet af et smukt, lige og opmålt hegn i haven.

Er du i tvivl om, hvorvidt komposithegn er det rigtige for dig, så kan du altid kontakte os for flere informationer om komposit, hvordan vi laver hegnet eller andre spørgsmål. Vi tilbyder også at komme ud til dig med vareprøver, så du får muligheden for at vælge det komposithegn, der passer bedst til dine ønsker

Har du brug for en kompositlåge til dit nye hegn, så speciallaver vi også dem.

Hvordan vedligeholder man et komposithegn?

Det er utroligt nemt at vedligeholde et komposithegn, og netop af den grund er det blevet utrolig populært hos mange danskere både i privaten og erhvervet. Du slipper nemlig for at stå med malerbørsten år efter år for at holde træet mættet og flot. Vedligeholdelsen begrænser sig nemlig til en vask af brædderne, så skidt og snavs ikke sætter sig alt for godt fast.

Sørger du for at vaske komposithegnet ned, når det bliver mere mat og støvet, så kan du holde det så pænt som nyt år efter år. Hvis du vasker hegnet ned med jævne mellemrum, vil en skylning med rent vand kunne holde det værste skidt nede, så en rengøring kun er nødvendigt sjældent.

Indhegning af have og legehus via komposithegn.
Komposithegn mellem to bygninger

Kontakt os og få en pris samt et uforpligtende tilbud på komposithegn

Står du og ønsker dig et vedligeholdelsesfrit hegn i haven? Så kontakt Hovendals og få et uforpligtende tilbud på komposithegn / vedligeholdelsesfrit hegn. Prisen på et komposithegn variere rigtig meget, da det bl.a. kommer an på, hvor højt og langt hegnet skal være, om der er mange knæk og hjørner, som hegnet skal tilpasses til. Det er derfor ikke muligt at give en pris, som er en guideline for, hvad det vil koste i din have, indkørsel osv.

Men du er velkommen til at kontakte os på 40555599 eller sende en mail til mail@hovendals.dk også vender vi tilbage hurtigst muligt. 4

komposithegn med niveauforskel
Komposithegn
Scroll to Top

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Bliv ringet op?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.