fbpx

Om os

Din alsidige håndværker i Otterup

Mit navn er Simon Hovendal, jeg er indehaver af firmaet Hovendals.
Her udfører jeg mange forskellige opgaver – hovedsagligt med fokus på klejnsmedsopgaver på Fyn. Det er også på Fyn, nærmere bestemt i Otterup, at firmaet har base, der er jeg også født og opvokset. Selvom firmaet har sin base i Otterup, så udfører jeg opgaver, hvor der end er brug for det.
Hovendals blev stiftet den 1. oktober 2019, og siden da er firmaet vokset. I dag udfører vi, foruden klejnsmed, følgende opgaver:

  • fliserens
  • ejendomsservice
  • mindre byg og montage opgaver

Jeg er din alsidige håndværker og min tilgang er, at vi er første færdige, når kunderne er tilfredse med resultatet. Det betyder, at jeg altid går fuldt engageret til min opgaver med et stort behov om at udføre opgaven så godt som muligt. At mine kunder står med et smil om munden, når jeg er færdig med opgaven, betyder alverden for mig. Glade kunder er mit succeskriterium.

Simon-Hovendal
i-processen-klejnsmed

Har fliserne brug for en grundig rensning og imprægnering, trænger haven til en kærlig hånd eller er du på udkig efter lækre håndsmedede havemøbler til terrassen? Jeg kan klare alt dette – og meget mere til.

Klejnsmed
Fliserens
Ejendomsservice
Plankeborde
Special opgaver
2.7/5 (3 Reviews)
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.