fbpx

Panelhegn

Skal du have et hegn, der skal kunne holde ubudne gæster væk? Eller skal haven hegnes ind, så hunden ikke løber på eventyr? Så kan et panelhegn være den rette løsning for dig.

Hos Hovendals laver vi alle vores panelhegn på mål, til kunder i Otterup, Odense, Bogense og resten af Fyn. Vi kommer ud og måler op til hegnet, hvorpå vi laver hegnet på vores værksted. På den måde kan du være helt sikker på, at panelhegnet er designet efter dine ønsker.

Vi sørger for at du hurtig kan nyde godt af det nye hegn. Vi kommer naturligvis ud og montere hegnet, når det er færdigt. Vi har flere års erfaring med forskellige typer af panelhegn. Hvis du ønsker at få en ny låge det matcher dit hegn, så tilbyder vi også at lave en skræddersyet låge. Det kan både være en panelhegnslåge, men det kan også være en smedejernslåge, som har en kraftigere struktur.

Hvad er et panelhegn?

Panelhegn er et stærkt stålhegn, der samtidig er let at vedligeholde. Det kan desuden leveres i en galvaniseret udgave, som er en kemisk proces, hvor stålet gives en zinkbelægning. Udover den galvaniseret version, kan du også få hegnet i sort og grøn.

Panelhegn er en populær form for hegn, som typisk anvendes til at omkranse industriområder, fodboldbaner og institutioner. I takt med tiden er anvendelsen af denne type hegn dog blevet mere udbredt, og det er nu også en populær hegnsløsning hos private. 

Panelhegnene kan tilpasses til forskellige formål og miljøer og kan derfor anvendes både til sikring af store områder og til at skabe en mere privat atmosfære i haven. Med denne type hegn får man samtidig en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning, der kan modstå vind og vejr.

Vedligeholdelse af panelhegn

Vedligeholdelsen på et panelhegn er minimalt, du skal højst vaske det, hvis det skulle blive ramt af alger eller blive beskidt med tiden. Så du slipper for at skulle tænke på maling og forrådnelse.

Desuden har denne type hegn en lang levetid, med de galvaniseret stolper og hegnsfag, vil der gå rigtig mange år, før du behøver at tænke på at udskifte det.

327035532_3466297136937730_6093021396797084646_n

Skal du have hjælp eller vil du vide mere om panelhegn?

Sidder du og har spørgsmål vedrørende vores panelhegn, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 21 79 83 15, så tager vi en uforpligtende snak. Du kan også sende en mail til mail@hovendals.dk og så vender vi hurtigst muligt tilbage eller udfyld vores kontaktformular.

Scroll to Top

Bliv ringet op?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.