fbpx

Privatlivspolitik og GDPR

GDPR OG PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags oplysninger, som i mindre eller større omfang, kan være relateret til dig som person. Når du benytter vores website indsamler vi oplysninger om dig, med henblik på at effektivisere brugeroplevelsen af vores hjemmeside. Ved at udfylde vores kontaktformular, vil din data også blive opbevaret. EU’s persondataforordning beskriver de klare rammer for hvordan persondata opbevares, og hvilke rettigheder du er berettiget.

Vi registrerer kun de oplysninger, som er nødvendige for vores arbejde og kunder.

OPLYSNINGER SOM VI BEHANDLER PÅ VORES KUNDER

  • Navn, email, telefonnummer og by på alle som kontakter Hovendals gennem kontaktformularen på hovendals.dk.
  • Navn, email og telefonnummer på alle brugere som udfylder vores formular igennem Facebook annoncering.
  • Billeder af vores arbejde udført hos kunder, hvis tilladt af kunden. Ydermere, hentes der personligt samtykke, såfremt billede/video anvendes til sociale medier.

DU HAR RET TIL

  • At få at vide hvilke oplysninger vi har om dig.
  • At få rettet oplysninger, som er forkerte.
  • At få slettet oplysninger der ikke længere er relevante.

Du kan kontakte Hovendals vedr. persondata spørgsmål på vores mail: mail@hovendals.dk

Du kan indbringe en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., hvis du mener at vi hos Hovendals har fejlbehandlet dine personoplysninger. Vi vil selvfølgelig gerne helst i kontakt med dig først.

FORMÅL

Personoplysningerne bruges til at identificere dig som person, hvorfor vi kan målrette vores annoncer, så de med størst sandsynlighed, kan være relevante for dig. Dataen anvendes ligeledes til at optimere vores services og indhold på sociale medier.

PERIODE FOR OPBEVARING

Dine persondata er opbevaret sikkert hos hovendals. Vi opbevarer dataen ud fra den periode, som er bestemt med henhold til lovgivningen. Det er derfor ikke muligt at give en bestemt tidsramme for hvornår data slettes.

INDSIGT

Du har ret til at få indsigt i de data vi har oplyst på dig. Endvidere, kan du til enhver tid, gøre indsigelse på at vi må opbevare dine data og anvende dem. Desuden kan du også tilbagekalde et samtykke. Henvendelse kan ske til Hovendals på email.
Scroll til toppen

Bliv ringet op?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.