fbpx

Hovendals' projekter

Her har vi samlet et udpluk af vores tidligere projekter inden for både byg og montage, fliserens og klejnsmed. Fælles for vores projekter er, at vi ikke stopper før, kunden er tilfreds – da glade kunder er vores succeskriterium.

Havelåge-træ-metal-klejnsmed

Stål havelåge

En af vores kunder ønskede sig en havelåge i stål, men med træbeklædning.
Det projekt påtog vi os gerne, og resultatet blev rigtig flot. Vi stod for hele processen med havelågen lige fra smedearbejdet til træarbejdet.
Afslutningsvis blev havelågen malet og monteret på kundens adresse.
Kunden var meget tilfreds med vores arbejde, og nyder i dag den nye have hver eneste dag. Havelågen var speciallavet, og den passer helt perfekt til haven, hvor den dækker og afskærmer. Skulle du have forelsket dig i denne havelåge, eller andre fede, men specielle, projekter, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Plankebord

En anden kunde var ked og træt af sit gamle spisebord, som efter mange års brug var blevet slidt. Kunden drømte om at få et nyt og moderne spisebord, men samtidig var det vigtigt, at bordet havde en god holdbarhed og var stærkt.
Derfor tog kunden kontakt til os ved Hovendals – og vi var mere end klar på at lave et smukt spisebord. I tæt samarbejde med kunden fik vi lavet et bord, der opfylder alle kundens ønsker og behov. Det er selvsagt, at kunden var yderst tilfreds med det unikke spisebord, som nu står og pryder råt og rustikt hos kunden.

Spisebord-plankebord
0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.