fbpx

Hegn

Er du på udkig efter et Komposit hegn, smedejernshegn eller noget helt tredje, af høj kvalitet, og hvor dine drømme og ønsker er inddraget? Så er vi, Hovendals, det rigtige valg. Vores Hegn har en høj kvalitet og minimalt vedligehold. Vi lytter til vores kunder, og designer med glæde et Hegn uanset om hegnet er til en have, terrasse eller balkon. Med øje for dine ønsker til design og formål, vil du få et Hegn, der opfylder dine behov, hvad end det er at holde hunden inde eller tilføre boligen et look, der er udover det sædvanlige.

klejnsmed-smedejernshegn
Smedejernshegn-hvid

Slip for at klippe hækken

Med et hegn slipper du for at have dårlig samvittighed over den høje hæk, for ikke at snakke om, at du ikke behøver klippe hækken flere gange om året. Et hegn sparer dig altså for en masse tid i løbet af året samtidig med, at det ser smukt og eksklusivt ud. Når du bestiller et hegn hos os, bestemmer du helt selv designet, og da vi laver både smedejernshegn fra bunden, men også komposit, blokhus, pilflet, der næsten ingen begrænsninger for, hvad vi kan lave. Du er også selv med til at vælge farven, samt hvilken behandling dit hegn skal have. Vi vil selvfølgelig råde og vejlede dig i processen, hvis du er i tvivl. Vi designer også gerne et hegn ud fra dine ønsker og behov.

Hos Hovendals tilbyder vi blokhusprofil hegn. Her er hegnet bygget med blokhusbrædder, der giver hegnet et smukt og varmt udtryk. Blokhusprofil hegnet kan kombineres med enten jern- eller træstolper alt efter, hvilket look du ønsker, at dit hegn skal tilføre din bolig. Her tilfører jernstolperne et råt look til hegnet, hvor træstolperne giver et mere blødt og naturligt udtryk.

Komposit hegn, er blevet meget populært. Både fordi det passer ind i de flestes haver, men også fordi det er vedligeholdelsesfrit.

Har du lyst til at fuldende dit smukke hegn, kan du vælge at sætte en låge ind – dette giver den ultimative eksklusivitet og en wow-effekt.

Der er flere ting, der er værd at overveje, når man skal vælge, hvilket slags hegn man skal have rundt om haven, på terrassen eller balkonen. Vælger du et smedejernshegn vil du opleve en masse fordele, som de andre hegnstyper ikke alle opfylder. Hos os ved Hovendals kan du eksempelvis selv være med til at designe dit smedejernshegn, så hegnet har præcis det udtryk, som du ønsker. Vælger du smedejernshegnet over en hæk, så slipper du også for at klippe en hæk flere gange om året.

Vælger du en kombi mellem galvaniseret og pulverlakeret, så er metallet vedligeholdelsesfrit. Du skal blot rengøre smedejernshegnet, når du føler, at der er et behov for det. Vælger du vores blokhusbrædde smedejernshegn, vil der være en smule vedligehold i forbindelse med brædderne, der er et naturmateriale. Brædderne er dog behandlet til at være udenfor.

Vi laver dit smedejernshegn fra bunden, og derfor er det ikke et problem, at du har nogle mål, der falder uden for standarden. Har du brug for hjælp til opmåling af hegnet eller andet, så står vi altid klar til at hjælpe.

0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.