fbpx

Låger

Med en Låge får du en smuk og personlig låge, som vi laver efter dine mål og ønsker. Vores Låger er i en kraftig kvalitet, som du kan være sikker på at have i mange år frem. Vi smeder både dobbeltlåger og enkeltlåge i store og små størrelser, og du vælger selv om din låge skal pulverlakeres eller varmgalvaniseres.

Komposit låge

Få din egen unikke komposit låge.

Alle låger laves efter dit ønsket mål, så der er mulighed for at få det lige efter dit ønske. Tilhørende fag, laves også i forskellige løsninger.

Kompositlåger kan komme i andre farver, med forskellige lukke systemer

Komposit, er de seneste år, blevet et meget populært valg, blandt danskerne, fordi det er, er utroligt flot materiale og så er det vedligeholdsfrit. Her slipper du for at skulle male male din låge.

Blokhus låge

Hvis du synes, at en ren låge bliver lidt for tung og rå at se på, så tilbyder vi vores Blokhus smedejernslåge. Her laver vi rammen i stål, hvorefter den bliver galvaniseret eller malet alt efter, hvad kunden ønsker. Derefter bliver der påmonteret brunimprægneret blokhusbrædder som beklædning.
Det kolde jern-look passer super smukt med blokhusbræddernes varme look, der gør, at Blokhus lågen passer ind i rigtig mange omgivelser.

Jernlåge-klejnsmed

Ja, det kan man sagtens. Vi gør det, som kunden ønsker. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge varmegalvanisering, pulverlakering eller en kombination på din smedejernslåge, vejleder vi gerne ud fra vores ekspertise.

Vedligehold af din låge kommer an på, hvilken låge, du vælger. Er smedejernslågen lavet i ren metal, der både varmegalvaniseres og pulver lakeres, har den ingen vedligehold. Vælger du derimod vores populære Blokhus låge vil der være lidt vedligehold i forhold til træet. Blokhusbrædderne er dog behandlet til at være udendørs, så vedligeholdelsen vil ikke være omfattende.

Har du et ældre smedejernslåge, eller låge som du ønsker repareret, så kontakt os. Sammen finder vi ud af, om lågen kan repareres, eller om det vil give bedre mening at redesigne den.

0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.