fbpx

Smedejernsport

Ønsker du at tilføre din bolig et imponerende og eksklusivt look, så kan en smedejernsport være det helt rigtige valg. Hovensdals tilbyder unikke og personlige smedejernsporte, der er smedet på vores værksted på Fyn – og vi smeder din port fra bunden. Uanset om du ønsket en port med en enkelt låge eller dobbeltlåger, så kan vi smede en port, der opfylder dine drømme og behov.

Smedearbejde-jen
i-processen-klejnsmed

Smedejernsport - få et eksklusivt look

Fordelene ved at vælge en smedejernsport er, at porten designes ud fra de mål og størrelser, som der tillades eller som man ønsker. Man skal derfor ikke nødvendigvis til at flytte hæk, planter eller andet. Desuden er en smedejernsport utrolig stærkt og kræver minimalt vedligehold. Har du på nuværende tidspunkt et smedejernshegn, som du mangler en smedejernsport til, så kan du altid sende dit ønsket design til os, eller du sende os nogle billeder af hegnet, så kan vi sammen designe en lignende og smuk smedejernsport, der fuldender det eksklusive look.

Har du set en smukt smedejernsport eller måske selv designet en på papiret, så tag endelig kontakt til os for et uforpligtende tilbud på, hvad et vil koste at lave din drømme smedejernsport. Vi er altid klar på en faglig udfordring, og med vores fokus på tæt kundedialog og høj kvalitet, er vi sikrer på, at resultatet vil blive en imponerende smedejernsport til din bolig.

Vi både smeder og opsætter din nye port, og med vores omhyggelighed og professionalisme stopper vi ikke, før vi selv og du er tilfreds med resultatet. Du behøver altså ikke koncentrere dig om andet end designet og den løbende dialog. Skulle du ikke selv have idéer til et design til din kommende smedejernsport, så giver vi gerne råd og vejledning til, hvilket design der vil passer til lige netop din bolig.

Har du spørgsmål om smedejernsporte, vores arbejde eller ønsker du at snakke om design, mål og størrelser, så er du altid velkommen til at kontakte os her.

Det er meget forskelligt, hvor længe det tager at lave en smedejernsport. Dette kommer an på, hvilket ønsker der er til udseende, materiale og behandling. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, så tager vi en snak om, hvilke tanker du gør dig om din kommende smedejernsport.

Ja, det kan man sagtens. Når vi snakker om din kommende smedejernsport, skal du blot vælge, hvilken lås du ønsker skal være i porten.

Ja, det kan du sagtens. Vi laver vores smedejernsporte på bestilling, og derfor er de skræddersyet til den enkelte kundes behov til udseende - herunder om porten skal være en dobbeltport.

Scroll to Top

Bliv ringet op?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.